Saturday, April 21, 2012

KAU BUAT KU TERUJA.. (aizul marcello =)

assalamualaikum
walaupun penat belum hilang,
baru sampai rumah.
keterujaan melampau-lampau melebihi segalanya..
korang nak tahu kenapa?


aizul marcello add aku dekat facebook weh..
tu kire ok lagi, tapi lagi best dia wallpost aku.


walaupun sekadar symbol smile je, dah cukop membuatkan aku
melompat-lompat keriangan..

to aizul marcello : thanks =)



bagi siapa yang tak kenal aizul marcello,
pergi hentak kepala dekat dinding yang terdekat.
dan kalau tak nak klik sini ...

"kau buat ku teruja,
kau buat ku bahagia" lagu ost vanila coklat.
spider..


sebagai kenangan tak luput ditelan time line facebook.

jemputlah  tengok.

sila klik untuk tumbesaran.

dekat private masage facebook.
aku rasa macam nak chat.
tapi bila dah type mesti tekan 'backspace'
strees aku.
takot terlajak perbuatan tiada gunanya,..
lagipun tengah nervous. 
so, kena tunggu hati,jantung, perasaan tenang dulu.
baru normal!


sila klik untuk tumbesaran
antara kemesraan aku dan aizul..hahahahaha
angau dah~

baiklah..
sudah cukup,cukup sudah.
jangan perasan lagi..
bukan nak poyo ke apa ke,
tapi gua teruja.
k baiii


*tak lena tidur...

2 comments:

Putri N@ilofar said...

perghh...secret admire aizul marcello rupenyer...haha...dia kwn baik kak alia la(student KLIA)

misz sempoi said...

dah memang lame minat dia, tak secret2 dah...